Contact

Hoe kom ik in contact met Nickie Fotografie?

 

Ik woon in het noordelijkste stadje van Nederland, het prachtige Dokkum in Friesland, maar ik ben niet aan deze stad gebonden voor mijn fotografie. Ik fotografeer door het hele land. Wil je meer informatie over een reportage of over mijn beschikbaarheid? Neem gerust contact op met mij.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nickie Pereboom
Dokkum

E-mail: nickie@nickiefotografie.nl
Telefoon: 0614597558

LET OP: Ik reageer meestal in 24 uur op een mail! Maar helaas komen mijn mails af en toe in de ongewenste folder terecht. Heb je dus niet snel een antwoord van mij gekregen , check dan even je spam folder.
Als je een gsm nummer in je mail zet dan stuur ik je een WhatsApp bericht wanneer ik je mail heb beantwoord. Maar je kuntĀ mijĀ  natuurlijk ook bellen of zelf een WhatsApp bericht sturen!