Huwelijk

EEN LEUKE HUWELIJKSFOTOGRAAF NODIG?
Dus trouwplannen?! Super! Als trouwfotograaf kom ik graag langs om jullie trouwdag met liefde vast te leggen op beeld. Door mijn foto’s kunnen jullie deze dag nog heel vaak herbeleven met een gevoel alsof je er weer echt staat. De sfeer, liefde, details, emoties, en alle dierbare momenten, ik fotografeer het allemaal!


NICKIE FOTOGRAFIE AANWEZIG OP JULLIE TROUWDAG.

Eén van de dingen die ik het allerliefste doe is het fotograferen van bruiloften.
De mensen zijn blij gespannen, nerveus of juist heel rustig. Heel mooi om te zien hoe verschillend iedereen zo’n dag beleeft.
Meestal begin ik al vroeg in de ochtend met de fotografie van de voorbereidingen. Stillevens van de bruidsjurk, de trouwringen, de bruidsschoenen etc.
Ondertussen houd ik de dynamiek van de mensen in het huis goed in de gaten. Moeder die koffie zet, de kapper die bezig is met het bruidskapsel… Dit leg ik allemaal in reportagestijl vast.
Moeders en ceremoniemeesters houden meestal de tijd goed in de gaten. Heeft de bruid wel op tijd haar jurk aan wanneer de bruidegom aanbelt?
Ja, en dan gaat de bel… En zo mooi is het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. En ik? Ik ben dan op de eerste rang aanwezig! Ik probeer dit moment zo mooi mogelijk vast te leggen en op zo’n manier dat je de verliefdheid eraf ziet spatten. Maar tegelijkertijd probeer ik niet op te vallen zodat je eigenlijk niet door hebt dat ik er ben.
De ontmoeting tussen bruid en bruidegom is achter de rug, en nu gaan ze verder samen die dag beleven, en ik mag deze bruidsdag van heel dichtbij meebeleven!

 

WAT IS EEN AFTERWEDDING SHOOT?
Al eens nagedacht over een fotoshoot na je bruiloft? Wil je als bruid nog eens je trouwjurk aan en als bruidegom je mooie pak?
Was het weer niet was zoals je hoopte tijdens je bruiloft. Misschien vind je je trouwdag te druk worden om de fotoshoot op je trouwdag zelf te plannen. Dan is het een optie op dit alsnog een keer na je huwelijk te doen.
Of wat dacht je van een trash the dress?

KOM IK OOK JULLIE BRUILOFT FOTOGRAFEREN?
Neem gerust contact met mij op om te vragen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum of voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsgesprek!

Trouwfotograaf Friesland. Bruidsreportage door Nickie Fotografie