Een trouwfotograaf nodig om je ontspannen te voelen?

Wat fotografeert Nickie tijdens een bruidsreportage

Als trouwfotograaf kom ik graag langs om jullie bruiloft met liefde vast te leggen op beeld. Door mijn foto’s kunnen jullie deze dag nog heel vaak herbeleven met een gevoel alsof je er weer echt staat. De sfeer, liefde, details, emoties, en alle dierbare momenten, ik fotografeer het allemaal tijdens deze bruidsreportage!

Meestal begin ik al vroeg in de ochtend met de fotografie van de voorbereidingen en stillevens van de bruidsjurk, de trouwringen, de bruidsschoenen etc.
Ondertussen houd ik de dynamiek van de mensen in het huis goed in de gaten. Moeder die koffie zet en de kapper die bezig is met het bruidskapsel. Dit leg ik allemaal in reportagestijl vast.
Moeders houden meestal de tijd goed in de gaten, heeft de bruid wel op tijd haar jurk aan wanneer de bruidegom aanbelt?
Ja, en dan gaat de bel… en zo mooi is het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. En ik? Ik ben dan op de eerste rang aanwezig want ik leg dit moment zo mooi mogelijk vast op zo’n manier dat je de verliefdheid eraf ziet spatten maar tegelijkertijd probeer ik niet op te vallen zodat je eigenlijk niet door hebt dat ik er ben.
De ontmoeting tussen bruid en bruidegom is achter de rug en nu gaan ze verder samen die dag beleven en ik mag deze bruiloft van heel dichtbij meebeleven!

Voorbeelden bruiloften

 

Kom ik ook jullie bruiloft fotograferen?

Neem gerust contact met mij op om te vragen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum of voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsgesprek! Tijdens dit gesprek laat ik demomateriaal zien en bespreken we jullie wensen.

 

Maar wat kost een trouwreportage eigenlijk?

Na het kennismakingsgesprek stuur ik jullie een passende offerte toe. Willen jullie nu al een indicatie van mijn tarief, klik dan hier.

 

Extra mogelijkheden.

Film

Wil je deze bijzondere dag ook vastgelegd hebben op film? Ik heb veel samengewerkt met de filmers van Banganimation. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we elkaar inspireren!

Huwelijksaanzoek

Heb je je geliefde nog niet gevraagd? Ineke en ik helpen je graag om je huwelijksaanzoek onvergetelijk te maken!

Trash the dress

Trash the dress,  je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat is het nou precies? Ik leg het hier uit.

Zelfstandig trouw ambtenaar

Op zoek naar  een prachtige, persoonlijke ceremonie met humor en finesse? Bij Esther Aalberts-Kalma van Trouw met Liefde ben je aan het goede adres!

 

Interview

Klik hier voor de interview door Irene Reijman-Sikkel & Mark Reijman voor Fotograafkiezen.nl.

trouwfotograaf

I