Nickie

Hoi, ik ben Nickie. De Nickie van Nickie Fotografie. Ik ben een vrolijke en spontane meid, beschik over veel geduld, kan me goed in de medemens inleven en daardoor ook sferen goed inschatten, dit kan ik mooi vertalen naar beeld.
Ik woon samen met mijn man, dochter, 3 katten, een aantal kippen en 2 reuze konijnen aan de rand van Dokkum. Vanuit mijn woonkamer een geweldig uitzicht over de friese weilanden en toch in een minuutje of wat met de fiets in de binnenstad. In de zomer ben ik af en toe wat bezig in mijn kleine moestuintje.
Natuurlijk vind ik het als fotograaf geweldig om te fotograferen. Ik heb daarom ook in mijn twintiger jaren de fotoacademie in Amsterdam gevolgd. Dit was nog in het analoge tijdperk, en zo heb ik vele uren doorgebracht in mijn eigen doka. Sinds het digitale tijdperk is begonnen heb ik nog meer plezier gekregen in het fotograferen, en vooral in de fotobewerking.
Het is heerlijk om je eigen stempel te kunnen drukken op een foto. Eerst door je manier van fotograferen, en daarna ook nog eens door de fotobewerking.
Bruiloften vind ik vooral erg bijzonder om te fotograferen, daarnaast word ik ook gevraagd voor portretten, reportages, babymomenten, schoolfotografie en om beelden vast te leggen voor bedrijven. Verder fotografeer ik op verzoek.
Ik hou vooral van de variatie in mijn vak en werk ook graag samen met andere professionals.

Ik woon in het noordelijkste stadje van Nederland, het prachtige Dokkum in Friesland, maar ik ben niet aan deze stad gebonden voor mijn fotografie. Ik fotografeer door het hele land.

Nickie Pereboom Nickie Fotografie