Ons gezin reportage

EEN DAG IN ONS GEZIN / A DAY IN THE LIFE OF….

Wat is het dierbaarste wat je hebt? Is dat niet je familie, je gezin, je kindjes? Maar hoe snel groeien die kinderen wel niet op?
Kun je je nog wel herinneren hoe ze waren als baby, als peuter of als kleuter? Of zijn ze nog steeds zo klein? Gelukkig hebben we de foto’s nog, toch? Maar hoe gaaf zou het zijn om later professionele foto’s te hebben van hoe jullie dagelijkse leven eruit zag? Een echte documentaire van je gezin!
Hoe bijzonder is het om een fotografe een dag of dagdeel met het gezin mee te laten lopen zodat de kinderen al snel aan haar  aanwezigheid zullen wennen en dus lekker hunzelf zijn.
Het wordt een fantastische documentaire van het gezin. Jullie gewoontes, jullie tradities zal ik mooi en sfeervol vastleggen. Niets van geposeer, maar gewoon zoals jullie op dat moment zijn. Hoe wordt er tanden gepoetst? Hoe boos kijkt je dochter omdat ze het eten niet lust? Wie leest er in de avond het verhaaltje voor? Dit zijn toch de momenten die je voor altijd wilt koesteren?

WAT KOST EEN A DAY IN OUR LIFES PHOTOSHOOT?

Ons gezin reportage €450,-
Dit is inclusief
* 4 Uren fotografie
* Usb stick met een grote selectie digitale foto’s. Deze zullen worden bewerkt en geleverd in hoge resolutie zonder watermerk. (voor privégebruik.)
* Fotoboekje Bohemian
* Reiskosten in Nederland (exclusief parkeerkosten en veerdiensten)
Meerprijs fotografie per uur €75,-

Portretalbum vanaf €195,-
Mini-album vanaf €95,-

_NIK2959