Portretfotograaf voor mooie portretten op locatie

Waarom een portretfotograaf inhuren?

Er zijn zoveel redenen om portretten te laten maken en daarom voor  een portretfotograaf te kiezen, bv omdat je een goede profielfoto wil voor bv je Facebook- of Linkedin account maar het kan ook omdat je een gezinsportret als verjaardagscadeau wilt geven aan je ouders of gewoon omdat je elk jaar weer een jaartje ouder wordt en dit graag vastgelegd wilt hebben.

Wil je nog meer portretten bekijken, klik dan hier.

 

Wat is een leuke portretlocatie?

Waar wil je de portretten laten maken misschien op de zeedijk, in je woonkamer, op de heide of juist in een drukke winkelstraat in de stad. Wat past er bij jou?
Tijdens deze fotosessie laat ik mij inspireren door deze omgeving en werk ik met verschillende achtergronden, poses en afstanden zodat je na afloop keuze hebt uit veel verschillende foto’s.  Klik hier voor meer inspiratie voor leuke locaties.

 

Werkwijze van portretfotograaf Nickie

Nadat er een datum is gereserveerd bespreken we welke locatie het gaat worden en of er een slechtweer locatie nodig is. Ook wordt er besproken welke portretten er geschoten moeten worden en in wat voor style.  Na een paar weken ontvang je de digitale bestanden in een hoge resolutie en zonder watermerk.

 

Wat kost het om portretten te laten maken?

€150,-
Fotografie per uur inclusief grote selectie digitale en bewerkte bestanden in hoge resolutie en zonder watermerk.

Let op: alle prijzen voor fotoshoots zijn exclusief eventuele veerdienstkosten en parkeergeld. Bij locaties verder dan 10 km van Dokkum worden reiskosten (a € 0,30 per kilometer) berekend.


portretalbum vanaf €95,-

 

Ga ik jou ook fotograferen?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een datum te reserveren.

Portretfotograaf