Referenties

Jan en Femke:” “Nickie heeft onze dag met een persoonlijke touch vastgelegd. Heel professioneel en het contact van te voren was prettig! Haar oog voor detail viel echt op met als resultaat hele mooie foto’s. We hebben nog niet eens alles gezien maar zijn al zo te spreken over het voorproefje op haar blog. Het is ook fijn dat het geen stijve fotoshoot/ geposeerde foto’s werden, maar meer een documentaire van de hele dag. Ze heeft precies het gevoel van onze grote dag vastgelegd. Erg bijzonder! Nogmaals dank voor het vastleggen van onze dag. Je bent een topfotograaf!”

Henriëtte:” Een fotoshoot is best een beetje spannend maar Nickie nam die spanning door haar ontspannen houding snel weg. We kregen duidelijke instructies en er was genoeg ruimte voor eigen inbreng. We kijken met plezier terug op de shoot met als resultaat hele mooie sfeervolle foto’s. Een aanrader!”

Ragna en Lysander:” Nickie gaat super fijn met de kindjes om en blijft heerlijk ontspannen. We hebben allemaal een heerlijke middag met haar gehad en we zijn weer zo blij met het resultaat!! Deze foto’s zijn weer een prachtige herinnering voor later van zo’n bijzondere tijd. Bedankt Nickie!”

A:” Nickie zorgde ervoor dat we ons tijdens de fotoshoot helemaal op ons gemak voelden, waardoor we nu een paar prachtige vrolijke foto’s rijker zijn. Dankjewel!!”

Loes:” Wat een prachtige foto’s! Echt een monument voor onze familie en het huis waarin we zijn opgegroeid. Je hebt perfect de sfeer van de dag en de kern van de familie weten te vangen. Dank je wel!”

Carole en Ivo:” Nickie benaderden we op basis van het goede gevoel dat uit haar foto’s en website sprak. De prachtige beelden van ons huwelijk zullen ervoor zorgen dat we deze dag en al die bijzondere momenten in onze herinnering kunnen oproepen alsof het gisteren was. Haar aanwezigheid bij onze kleine bruiloft was speciaal. Ze is vrolijk, lief en soms ongemerkt aanwezig. De beelden groots en voor ons onbetaalbaar. Duizend bedankjes voor Nickie!

Shanna en Stefan:” Voor je het weet is DE dag voorbij. Dankzij Nickie kunnen wij nog lang nagenieten van onze dag. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dat is precies wat Nickie goed heeft weten vast te leggen. Op deze manier kunnen wij nog vaak terug kijken naar onze mooie bruiloft. Wij zijn Nickie dan ook enorm dankbaar!”

Dirk Sierd en Marleen:” Nickie heeft precies de sfeer vast weten te leggen die de dag typeerde, omdat we ons vanaf het begin bij haar veilig en ontspannen konden voelen. Een hele prestatie. Super bedankt!

Jan en Nynke:” Dit was de eerste keer dat wij voor een fotoshoot Nickie hebben gevraag, maar vanaf 14-06-2017 zit haar naam met een grote glimlach in onze herinnering.
Wij vonden het prettig samenwerken met haar en wat heeft ze schitterende foto’s gemaakt! Daarvoor nogmaals onze dank!

Linda en Joost:” Wat een mooie foto’s!!! 😀

Ieke:” Het was goed te merken dat Nickie dit vaker had gedaan, ze heeft ons allemaal op een spontane manier in verschillende opstellingen gemanoeuvreerd en dat heeft ook nog mooi resultaat opgeleverd.”

Anne Jaap:” Bedankt Nickie dat je deze ‘nou ik hoef niet zo nodig op de foto familie’ zo mooi hebt kunnen vastleggen.

Martijn en Kimberley: Een prachtige dag, die vol liefde en zenuwen was, kunnen we dankzij Nickie op een prachtige manier herinneren.”

Jetty en Meindert: We zijn super tevreden met onze fotografe! Ze is zeer professioneel! En heeft echt gevoel voor haar vak! De kleinste dingen / details ziet ze en legt ze voor je vast! Prachtig! In de gekste bochten wringt ze zich voor de prachtigste foto’s! Wij vonden je geweldig Nickie! Heel erg bedankt!!”

Annie en Wilma: Een perfecte fotografische vertaling van één van de mooiste dagen van ons leven. Dank je wel Nickie!”

Ria:” Fotografe Nickie heeft deze dag een bijzonder tintje gegeven.Door middel van haar professionele kijk en haar enthousiasme maakte prachtige sfeervolle foto’s van deze dag.

Pieter:”
Het is een is een prachtige en waardevolle reportage geworden. Bedankt Nickie……”

Kees en Anneleen:
Ik denk dat de foto’s de sfeer perfect weergeven!”

Luuk en Dominique:” Al deze prachtige momenten zijn op een fantastische manier in beeld gebracht door Nickie. Elk detail viel haar op en zo kunnen wij hier nog jaren van genieten.”

Niels en Ineke: Aan het nagenieten van de prachtige foto’s!”

Annelies en Willem:” De hele dag is Nickie, die wij met veel zorg hebben uitgekozen, met ons meegegaan om deze bijzondere dag voor ons vast te leggen. We hebben nog maar een paar foto’s gezien, maar de foto’s die wij hebben gezien zijn in één woord: prachtig. Wij kunnen niet wachten de rest van de foto’s te zien. Wij hebben ontzettend genoten van deze dag… een dag om nooit te vergeten!”

Neeltje: Wat is de sfeer goed vastgelegd! Het goede gevoel van die dag is duidelijk van de foto’s af te lezen, en dat was precies de bedoeling van deze reportage.
Het is Nickie heel goed gelukt om de mooie geluksmomenten vast te leggen. We waren ons eigenlijk niet bewust van haar aanwezigheid, en dat levert mooie foto’s op: precies zoals we zijn. Dankjewel Nickie, het was een geslaagde middag met mooie herinneringen in beeld!”

Enith
:” Dank Nickie voor het mooie resultaat!”