Reviews over Nickie Fotografie

Hieronder de reviews die Nickie Fotografie in de afgelopen jaren heeft mogen ontvangen. Super leuk natuurlijk om een klant  enthousiast te horen over de resultaten en hoe ik ben als fotograaf!!!

 

Klaske:” Auke en ik hadden een goede klik met Nickie, ze ging geweldig met Auke om en wist de juiste aandacht te vragen. Klaas en ik vinden de foto,s prachtig en zijn er heel blij mee,heel erg bedankt Nickie.”

Review van Aafke:” Het was een geslaagde fotoshoot! Niet gedacht dat het zo soepel zou verlopen. We vonden het wel een beetje spannend omdat dit de allereerste shoot was voor ons allemaal, maar er hing gelijk een gemoedelijke sfeer. Nickie is erg professioneel en prettig in de omgang. Ze gaf duidelijke instructies op een rustige en vriendelijke manier. Daardoor verliep de fotoshoot vlot en hebben de kinderen het goed vol kunnen houden. Veel leuke ideeën had ze ook met de locatie. Niet gedacht dat je met een gewone loods zoveel foto’s met verschillende achtergronden kan maken. Bedankt Nickie voor dit mooie kado voor onze ouders hun 40e trouwdag!”

Familie Boersma:”  Ondanks onze grote groep (17) ging het snel, vlot en gemoedelijk. Er werden veel verschillende posities, opstellingen en achtergronden gebruikt. Nickie was zelf erg enthousiast en kon iedereen gemotiveerd en aan het lachen krijgen. Iedereen vond het erg leuk om te doen en de sfeer was gezellig. Het 1,5 uur vloog om. Het was een zeer geslaagde sessie!”

Review van Nynke:” Wij kijken met zijn allen terug op een hele mooie fotoshoot. Nickie is een fotografe die er voor de volle 100% voor gaat. Ze neemt de tijd en wij vonden het erg mooi om te zien hoe ze op een hele lieve en speelse wijze met de kinderen omging.
Wij hebben Nickie ervaren als iemand die echt met je in contact staat, ze probeert iedereen op hun gemak te stellen en met haar open, enthousiaste houding brengt dit ons een super leuke shoot ervaring en prachtige foto’s.
Nogmaals bedankt Nickie voor de ontzettend leuke en mooie familie kiekjes! ‘

Henk-Jan en Nicky:” Nickie is op ons overgekomen als een kundig fotografe. Haar relaxte houding en de vrijheid die ze ook aan ons gaf, maakte het dat de dag soepel is verlopen.  Dat bij het maken van de foto’s  nodig was om in de bosjes te staan of op de grond te liggen is iets wat Nickie kenmerkt. Ze gaat voor het beste resultaat! Dit is ook af te zien in de eerste resultaten die wij kregen: sfeervol, liefdevolle blikken, veel plezier en met oog voor detail. Wij zijn daarom ook erg tevreden en blij dat Nickie onze dag heeft vastgelegd”

Mariska:” We hebben de fotoshoot als heel prettig ervaren. Nickie was spontaan en heeft de kleinsten op een leuke manier aan het lachen gekregen. Niet alleen de lach maar ook de interactie is heel mooi in beeld gebracht. Nickie wist van elk plekje een leuke foto te maken, maar legde daartussen ook elk leuk spontaan moment vast. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alle momenten vast te leggen, in overleg en met haar waardevolle suggesties.”

Review van Robin en Mirte:” Wij hebben Nickie ervaren als een kundige, professionele fotografe met ervaring. Nickie was de hele dag aanwezig op onze bruiloft en heeft alle belangrijke momenten maar ook de allerkleinste details en emoties fantastisch weten vast te leggen. Daarbij is Nickie rustig, lief maar ook duidelijk en serieus met haar taak bezig. Wij zijn haar erg dankbaar!”

Erica en Wouter:” Nickie heeft onze dag weten te vangen in haar foto’s precies zoals de dag was: intiem, spontaan, no nonsens en sprookjesachtig mooi. Zelfs de geposeerde foto’s voelden spontaan.
Deze dag is voorbij gevlogen, maar met dank aan Nickie kunnen we er nog heel lang van nagenieten.

 

Fam Kooistra : Jij hebt de sfeer van deze dag/dit weekend perfect weten vast te leggen; Ongedwongen, relaxed, gewoon zoals het was. Een waardevolle herinnering waar we ontzettend blij mee zijn. Dank je Nickie!

Teikje:” Wat hebben we een leuke fotoshoot gehad met je, met een prachtig resultaat. Hoe je ook met Famke om ging en haar op haar gemak stelde, leuk om te zien. Bedankt voor de prachtige foto’s.”

Hennie:” Leuk om te zien, en te ervaren dat Nickie echt “zoekt” naar andere en meer verassende settings en poses dan de standaard line-up. Ook wist ze de aandacht van de kids goed te bewaren en met een grapje hier en daar, ook hen voor haar lens te winnen. We hebben de shoot met Nickie als zeer prettig ervaren en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat :).”

Simone:” Ook zo’n moeite om je hele familie (goed) op de foto te krijgen? Nickie wist het allemaal in goede banen te leiden, waardoor wij eindelijk met zijn allen leuk op de foto staan! Zij wist leuke plekjes met een authentieke sfeer te vinden in de door ons gekozen omgeving. Nickie gaf duidelijke aanwijzingen en betrok de kinderen op speelse wijze bij de foto’s. Bedankt Nickie!

Review van Piet:” Wij zijn heel erg blij dat wij Nickie als fotografe hebben gekozen! Nickie heeft van te voren alle tijd voor ons genomen om onze wensen door te nemen. Hierbij vond zij een mooie balans tussen haar creatieve ideeën en onze wensen. De manier waarop zij communiceert is ontzettend prettig. Voor de camera staan is namelijk niet iets dat we dagelijks doen, maar door Nickie ging dit allemaal heel erg natuurlijk. Al met al kunnen wij terugzien op een hele mooie dag, waarvan onze trouwreportage getuige mag zijn.”

Patricia:” ! Voor de kinderen was het heel even wennen maar al gauw voelden ze zich heel vrij, gingen lekker verder waar ze mee bezig waren en kwamen zelfs zelf met ideeën voor een leuke foto! Nickie is een heel fijn mens met oog voor detail. De eerste foto’s stonden al na 2 dagen op de blog!  En ze zijn fantastisch!!!! Nickie super super bedankt!!! Na al die jaren hebben we nu eindelijk mooie dierbare herinneringen voor aan de muur! ”

Anja en Bauke:” Nickie, het was een absoluut genoegen om je erbij te hebben op onze speciale dag. Je hebt perfect aangevoeld en gefotografeerd hoe wij in het leven staan; leven en laten leven, genietend van de dingen die er echt toe doen! Je bent een topper!”

Review Familie vd Meulen: De foto’s zijn puur en oog voor natuurlijke details. Door Nickie’s vrolijke, rustige en ontspannende aanwezigheid voel je je snel op je gemak, er is ruimte voor eigen inbreng en wensen. De zon scheen in alle opzichten en deze waardevolle dag is prachtig vastgelegd!”

Tiety:” Nickie, met oog voor detail, wist op een plezierige en rustige manier een prettige en ontspannen sfeer te creëren.”

Dian:” Eerst vroeg Nickie of we nog wensen hadden voor wat voor foto’s we graag wilden hebben, beiden hadden we dat niet en Nickie had gelukkig wel hele leuke ideeën. Het was een hele gezellige dag en we hebben veel lol gehad.”

Jan en Femke:” “Nickie heeft onze dag met een persoonlijke touch vastgelegd. Heel professioneel en het contact van te voren was prettig! Haar oog voor detail viel echt op met als resultaat hele mooie foto’s. We hebben nog niet eens alles gezien maar zijn al zo te spreken over het voorproefje op haar blog. Het is ook fijn dat het geen stijve fotoshoot/ geposeerde foto’s werden, maar meer een documentaire van de hele dag. Ze heeft precies het gevoel van onze grote dag vastgelegd. Erg bijzonder! Nogmaals dank voor het vastleggen van onze dag. Je bent een topfotograaf!”

Henriëtte:” Een fotoshoot is best een beetje spannend maar Nickie nam die spanning door haar ontspannen houding snel weg. We kregen duidelijke instructies en er was genoeg ruimte voor eigen inbreng. We kijken met plezier terug op de shoot met als resultaat hele mooie sfeervolle foto’s. Een aanrader!”

Ragna en Lysander:” Nickie gaat super fijn met de kindjes om en blijft heerlijk ontspannen. We hebben allemaal een heerlijke middag met haar gehad en we zijn weer zo blij met het resultaat!! Deze foto’s zijn weer een prachtige herinnering voor later van zo’n bijzondere tijd. Bedankt Nickie!”

A:” Nickie zorgde ervoor dat we ons tijdens de fotoshoot helemaal op ons gemak voelden, waardoor we nu een paar prachtige vrolijke foto’s rijker zijn. Dankjewel!!”

Loes:” Wat een prachtige foto’s! Echt een monument voor onze familie en het huis waarin we zijn opgegroeid. Je hebt perfect de sfeer van de dag en de kern van de familie weten te vangen. Dank je wel!”

Carole en Ivo:” Nickie benaderden we op basis van het goede gevoel dat uit haar foto’s en website sprak. De prachtige beelden van ons huwelijk zullen ervoor zorgen dat we deze dag en al die bijzondere momenten in onze herinnering kunnen oproepen alsof het gisteren was. Haar aanwezigheid bij onze kleine bruiloft was speciaal. Ze is vrolijk, lief en soms ongemerkt aanwezig. De beelden groots en voor ons onbetaalbaar. Duizend bedankjes voor Nickie!

Shanna en Stefan:” Voor je het weet is DE dag voorbij. Dankzij Nickie kunnen wij nog lang nagenieten van onze dag. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dat is precies wat Nickie goed heeft weten vast te leggen. Op deze manier kunnen wij nog vaak terug kijken naar onze mooie bruiloft. Wij zijn Nickie dan ook enorm dankbaar!”

Dirk Sierd en Marleen:” Nickie heeft precies de sfeer vast weten te leggen die de dag typeerde, omdat we ons vanaf het begin bij haar veilig en ontspannen konden voelen. Een hele prestatie. Super bedankt!

Jan en Nynke:” Dit was de eerste keer dat wij voor een fotoshoot Nickie hebben gevraag, maar vanaf 14-06-2017 zit haar naam met een grote glimlach in onze herinnering.
Wij vonden het prettig samenwerken met haar en wat heeft ze schitterende foto’s gemaakt! Daarvoor nogmaals onze dank!

Linda en Joost:” Wat een mooie foto’s!!! 😀

Ieke:” Het was goed te merken dat Nickie dit vaker had gedaan, ze heeft ons allemaal op een spontane manier in verschillende opstellingen gemanoeuvreerd en dat heeft ook nog mooi resultaat opgeleverd.”

Anne Jaap:” Bedankt Nickie dat je deze ‘nou ik hoef niet zo nodig op de foto familie’ zo mooi hebt kunnen vastleggen.

Martijn en Kimberley: Een prachtige dag, die vol liefde en zenuwen was, kunnen we dankzij Nickie op een prachtige manier herinneren.”

Jetty en Meindert: We zijn super tevreden met onze fotografe! Ze is zeer professioneel! En heeft echt gevoel voor haar vak! De kleinste dingen / details ziet ze en legt ze voor je vast! Prachtig! In de gekste bochten wringt ze zich voor de prachtigste foto’s! Wij vonden je geweldig Nickie! Heel erg bedankt!!”

Annie en Wilma: Een perfecte fotografische vertaling van één van de mooiste dagen van ons leven. Dank je wel Nickie!”

Ria:” Fotografe Nickie heeft deze dag een bijzonder tintje gegeven.Door middel van haar professionele kijk en haar enthousiasme maakte prachtige sfeervolle foto’s van deze dag.

Pieter:”
Het is een is een prachtige en waardevolle reportage geworden. Bedankt Nickie……”

Kees en Anneleen:
Ik denk dat de foto’s de sfeer perfect weergeven!”

Luuk en Dominique:” Al deze prachtige momenten zijn op een fantastische manier in beeld gebracht door Nickie. Elk detail viel haar op en zo kunnen wij hier nog jaren van genieten.”

Niels en Ineke: Aan het nagenieten van de prachtige foto’s!”

Annelies en Willem:” De hele dag is Nickie, die wij met veel zorg hebben uitgekozen, met ons meegegaan om deze bijzondere dag voor ons vast te leggen. We hebben nog maar een paar foto’s gezien, maar de foto’s die wij hebben gezien zijn in één woord: prachtig. Wij kunnen niet wachten de rest van de foto’s te zien. Wij hebben ontzettend genoten van deze dag… een dag om nooit te vergeten!”

Neeltje: Wat is de sfeer goed vastgelegd! Het goede gevoel van die dag is duidelijk van de foto’s af te lezen, en dat was precies de bedoeling van deze reportage.
Het is Nickie heel goed gelukt om de mooie geluksmomenten vast te leggen. We waren ons eigenlijk niet bewust van haar aanwezigheid, en dat levert mooie foto’s op: precies zoals we zijn. Dankjewel Nickie, het was een geslaagde middag met mooie herinneringen in beeld!”

Enith
:” Dank Nickie voor het mooie resultaat!”

Rosa:” Nickie heeft een fotoreportage gemaakt van onze familie (3 generaties). Zij stelt zich heel vriendelijk en professioneel op en weet ook met kinderen gemakkelijk contact te leggen. Zij maakt mooie composities, waarbij zij soepel gebruik maakt van de beschikbare ruimte en assecoires. Vrienden hebben ons met haar in contact gebracht en wij zullen haar ook zeker aan vrienden aanraden.
https://nickiefotografie.nl/familie-portret-3/

Martine:” Voor mijn webshop Fleurig en Kleurig was ik op zoek naar betere “look and feel”; de sfeer van het mijn shop moest bij de eerste pagina direct zichtbaar zijn. Toen ik Nickie benaderde voor de fotografie, merkte ik dat ze snapte wat ik wilde. Een lente-shoot in een bloemenweiland met een tijdloze sfeer. Nickie was erg flexibel bij het plannen van de shoot. We moesten rekening houden met mooi weer, slaapjes van de modelletjes etc, maar dat was voor Nickie geen probleem. Tijdens de shoot stelde Nickie de modelletjes goed op hun gemak, waardoor ze duidelijk plezier kregen in het poseren. En de foto’s spreken voor zich! Ze zijn echt stuk voor stuk prachtig en stralen nog meer uit dan ik vooraf in m’n hoofd had! De bestanden werden ook nog eens heel snel aangeleverd, dus ik kan het werken met Nickie echt aanraden! Wie weet komt er nog eens een Fleurig en Kleurig wintershoot (of herfst- of zomer-…) en dan is Nickie ook zeker onze fotograaf!
https://nickiefotografie.nl/fleurig-en-kleurig/

Jolanda:” He Nickie, Wat leuk!! We staan er, door jou doordat jij heerlijk rustig blijft, ook echt spontaan op (dat vond ik nog wel een beetje moeilijk).
We vonden het ook erg leuk om te doen. Stijn was daarna gewoon moe. We geven hem eerst geen cola meer (haha). groetjes Jolanda.

Renske, moeder van Marenthe:” De fotoshoot was echt een avontuur. Nickie heeft een bepaald idee, en wil dit zo goed mogelijk in haar foto’s tot uiting laten komen. In alle rust wordt met een speelgoedpop de pose voorgedaan, en het babytje neergelegd. Ze doet alles in overleg met de moeder, heel prettig. Waar Marenthe moest liggen, was het lekker voorverwarmd met een kruikje. Niet voor niets zijn de foto‘s zo prachtig geworden!”

Neeltje:”Deze fotoshoot was echt geen probleem. Ik heb inderdaad vooraf nog kunnen oefenen met een pop, want het is best wel lastig om meteen poses met een klein kind met een eigen willetje te doen. Aan de andere kant, de meest spontane foto’s zijn absoluut de leukste geworden!  De eerste is eigenlijk een geposeerde spontane foto, en het is een van de leukste. Het is een ontspannen foto, mede door de ontspannen sfeer. Het was een gezellige, relaxte middag, en we hebben heel veel gelachen! Bedankt Nickie!” Liefs Neeltje

Familie Westra:”Op de verjaardag van onze moeder hebben wij haar verrast met het maken van een foto reportage van de hele familie. Van te voren met de trekschuit rondje Dokkum gedaan, waar Nickie halvewege de tocht aan boord stapte om alvast foto’s te maken. Deze foto’s zijn prachtig geworden door de ongedwongen sfeer, doordat je niet door hebt dat Nickie ondertussen foto’s maakte. Na de boot reis zijn er portretjes van alle gezinleden gemaakt. Door de ervaring van Nickie zijn dit ondanks het poseren spontane foto’s geworden. Al met al een geweldige ervaring met als resultaat een fotoboek waar moeders trots op is!”

Sinanda:” Met veel plezier kijk ik terug op een fantastische dag, met fijne mensen. Nickie barste van de ideeën en inspiratie. Genieten! Ze opereerde veilig, behulpzaam en vertrouwd. Nickie bedacht en signaleerde gemakkelijk de prachtigste plekjes, gebruikte humor en werkte heel precies en zorgvuldig. Ze heeft daarbij oog voor detail, sfeer, pose en positiebepaling. Erg prettig. Inspirerend. Een professional. Ik zie nu al uit naar een shoot onder water of in de wolken. Nickie, bedankt!
https://nickiefotografie.nl/fotoshoot/

Esther:” Tijdens het kinderfeestje van onze dochter Sanne, heeft Nickie foto’s gemaakt. Het resultaat is erg mooi geworden. Van te voren was ik wel een beetje bang dat de kinderen door haar aanwezigheid gemaakt leuk, of steeds in de camera zouden gaan kijken. Het tegendeel is echter waar, ze merkten haar bijna niet. En dat kun je ook terug zien op de foto’s. Ze staan er spontaan op, en het geeft een goed beeld van hoe het feestje was. Het fotoboekje is erg mooi vormgegeven, een leuk aandenken voor later. Kortom zeer geslaagd! Bedankt Nickie. Groetjes, Esther.

Regina:” Tjonge wat hebben wij een gave dag gehad. Nickie heeft een fotoreportage op locatie gemaakt van mij en mijn vriendin.  We mochten een aantal keren van kleding wisselen en waren vrij om ideeen te opperen. Nickie was de hele dag energiek, vrolijk en keek met een vakkundig oog naar de resultaten op haar fotocamera-schermpje. Ik had nooit eerder een fotoshoot gehad van dit formaat. Best spannend maar Nickie stelde me gerust….gewoon door haar houding. Heel relaxed en gemoedelijk. Als ik even niet goed wist welke houding ik kon aannemen deed ze het met veel geduld en humor nog even een keertje voor. https://nickiefotografie.nl/regina-en-sinanda/

Familie Kerk-Reiziger:” Nou, zeg! Fantastisch! Hahahahaha! Wat een genot, zeg! Wij zijn benieuwd naar de rest! Bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Jullie hebben een van onze mooiste momenten van het leven kunnen vastleggen. Het was fijn om jullie al bij de voorbereidingen te mogen ontmoeten. Met veel plezier zullen we aan jullie aanwezigheid terug denken. En we zullen nooit meer vergeten hoe de heren een corsage moet opspelden.Hahahahahaha!” https://nickiefotografie.nl/marciano-en-latoya/

Niels en Louise:” Het is bijna 5 uur in de morgen, vlak voor de wekker gaat. Zoals zo vaak, slaapt Niels gewoon alsof er niets aan de hand is, Louise staat zachtjes op en gaat vast douchen. We hebben het vaak gehad over 8 juni, maar nu was het zo ver: onze trouwdag. We wilden alles zelf meemaken, dus moesten we foto’s maken voor de officiele plechtigheid. Die begon al om 10.00 uur, dus dat betekende vroeg opstaan.
Tegen 6 uur kwam Nickie bij ons thuis, eerst even kletsen, maar al snel wordt de camera tevoorschijn gehaald, en gaat het echt beginnen. Iedereen die we de laatste tijd spraken, zeiden:” die dag gaat als een film aan je voorbij.” We namen dit meestal ter kennisgeving aan, en lieten het daarbij. Wij hadden ons voorgenomen om van de hele dag te genieten. Maar op een gegeven moment, na vele mooie, grappige, soms ontroerende, leuke momenten, kwam Nickie vertellen dat haar dag eropzat. Huh? Dat was toch niet te geloven? ‘T was inderdaad al 10 uur ‘s avonds. We hadden zeker genoten, de hele dag, en volgens ons hebben wij de dag niet aan ons voorbij laten gaan, maar onze trouwdag liep inderdaad teneinde. We kunnen zeker terugkijken op een zeer geslaagde dag, we hebben iets heel moois om op terug te kijken, ook letterlijk, want: gelukkig hebben we de foto’s nog! https://nickiefotografie.nl/bruiloft-van-niels-en-louise/

Neeltje:” O zeg ik zie de eerste foto’s van ons gezin, en ik ben blij! Ze geven ons weer zoals we zijn, en dat is echt heel leuk om te zien! Het resultaat geeft ook precies de sfeer vsn de middag weer: leuk, ontspannen en echt samenzijn als gezin. We hebben die middag geen fotosessie gehad maar verkenden de omgeving op avontuurlijke manier, en dat is vastgelegd. Precies zoals we zijn. Top!”
https://nickiefotografie.nl/neeltje-johan-met-de-kids/

Tuan Nguyen:”  Wat zijn de foto’s prachtig!!!! Vond het erg leuk met jullie samen. Hou niet zo van foto’s maken ( maar dat hadden jullie al snel door hahaha ) maar had het erg naar mijn zin. Nogmaals heel erg bedankt en wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s. P.S.: zal iedereen jullie aanraden;)vrienden van mij gaan dit jaar ook trouwen, zal wel even vragen of ze al iemand hebben voor foto en video. Kom snel een keer langs bij mij in het restaurant!”  Het restaurant van Tuan heet ” Everything on a stick” en is in Amsterdam. http://www.eoas.nl/      

Enith:” Lieve Nickie, Ontzettend bedankt voor de mooie foto’s van mijn zwangere buik. Ik ben er ontzettend blij mee! Geweldig dat we het bij me thuis konden doen en dat ik van jou alle rust en vrijheid kreeg om zo nu en dan even te pauzeren. Uiteindelijk viel het me meer dan honderd procent mee. En nogmaals: je maakt prachtige, originele foto’s met veel gevoel voor sfeer, lichtinval en het gebruik van de ruimte. Thanks! Enith.

Richard en Marieke:” Vanuit Sri Lanka hadden we al een aantal keer gekeken op de site, we konden echt niet wachten!!
In één woord GEWELDIG.
We hadden niet anders verwacht na zo’n super leuke dag met jullie. Hopelijk tot snel om de rest te bewonderen.
Groetjes Richard & Marieke.<