Bruidsfotografie


EEN ECHTE FOTOGRAAF OF EEN KENNIS JE BRUILOFT LATEN FOTOGRAFEREN?

Ga je binnenkort trouwen en wil je deze dag mooi, sfeervol en met oog voor detail laten vastleggen? Vraag dan niet die ene kennis die wel eens foto’s maakt met zijn spiegelreflexcamera maar zoek een vakfotograaf die bij jullie past en deze bijzondere dag professioneel vastlegt. Want, deze dag kun je niet meer overdoen!


NICKIE FOTOGRAFIE AANWEZIG OP JULLIE TROUWDAG.

Eén van de dingen die ik het allerliefste doe is het fotograferen van bruiloften.
De mensen zijn blij gespannen, nerveus of juist heel rustig. Heel mooi om te zien hoe verschillend iedereen zo’n dag beleeft.
Meestal begin ik al vroeg in de ochtend met de fotografie van de voorbereidingen. Stillevens van de bruidsjurk, de trouwringen, de bruidsschoenen etc.
Ondertussen houd ik de dynamiek van de mensen in het huis goed in de gaten. Moeder die koffie zet, de kapper die bezig is met het bruidskapsel… Dit leg ik allemaal in reportagestijl vast.
Moeders en ceremoniemeesters houden meestal de tijd goed in de gaten. Heeft de bruid wel op tijd haar jurk aan wanneer de bruidegom aanbelt?
Ja, en dan gaat de bel… En zo mooi is het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. En ik? Ik ben dan op de eerste rang aanwezig! Ik probeer dit moment zo mooi mogelijk vast te leggen en op zo’n manier dat je de verliefdheid eraf ziet spatten. Maar tegelijkertijd probeer ik niet op te vallen zodat je eigenlijk niet door hebt dat ik er ben.
De ontmoeting tussen bruid en bruidegom is achter de rug, en nu gaan ze verder samen die dag beleven, en ik mag deze bruidsdag van heel dichtbij meebeleven!
Wanneer de trouwdag voorbij is, stort ik mij op de beelden. Ik probeer vrij snel een mooie compilatie op mijn blog te plaatsen, zodat het bruidspaar snel kan gaan nagenieten.
Hierna ga ik de rest van de beelden selecteren en bewerken. En als het bruidspaar besloten heeft om ook een prachtig trouwalbum te bestellen, stop ik mijn hart en ziel in het ontwerpen hiervan, zodat ik een geweldig blijvende herinnering kan overhandigen.

KENNISMAKING MET DE TROUWFOTOGRAAF

Bij mij thuis hebben we een kennismakingsgesprek. Zo kun je meteen ontdekken of wij een klik met elkaar hebben. Dit is wel belangrijk omdat ik de bruiloft van wel heel dichtbij ga meemaken. Liever geen fotograaf aanwezig op jullie bijzondere dag aan wie je je irriteert toch? Tijdens dit gesprek ontdek ik ook wat jullie wensen zijn en nemen we de dagplanning door zover deze al aanwezig is. Er zal ongetwijfeld ook af een toe een suggestie van mijn kant komen in jullie planning/locaties etc.

WERKEN MET MEERDERE FOTOGRAFEN EN/OF FILMEN

Je bruiloft laten filmen of vast laten leggen door meerdere fotografen? Door mijn samenwerkinsverband met andere professionals, kan dit ook via Nickie Fotografie.

DIGITALE FOTO’S

De foto’s worden geleverd in een hoge resolutie. Het minimumaantal is 200 stuks, maar het aantal kan oplopen, dit is o.a. afhankelijk van hoe lang ik aanwezig ben op jullie bruiloft.
Deze digitale foto’s lever ik zonder watermerk. Jullie kunnen dus zelf bepalen waar jullie de afdrukken en vergrotingen bestellen. Maar de foto’s kunnen ook met korting via de bestelsite besteld worden. Deze producten worden afgedrukt in een goed vaklab. Zo ben je zeker van een uitstekende kwaliteit.

BIJ EEN BRUILOFT HOORT TOCH EEN TROUWALBUM?

Heel mooi vind ik het om een bruidsreportage af te sluiten met het overhandigen van het trouwalbum. Dit zal een van de weinige tastbare dingen zijn die jullie in de toekomst nog herinnering geven aan jullie bruidsdag.
Met veel liefde onwerp ik het album. Vaak vind ik het dan ook wel moeilijk om het album te overhandigen. Het sluit toch wel een periode af waarin ik heel intensief ben bezig geweest met jullie huwelijk. Het album is een beetje mijn kindje geworden wat ik aan jullie overdraag.
Het trouwalbum heeft prachtige matte bladen wat de schoonheid van de foto’s nog meer naar voren brengt. Standaard heeft het album een pilotenlederen kaft wat zorgt voor een wat stoerdere uitstraling maar er kan ook gekozen worden voor gewoon leer en zelfs in verschillende kleuren. De lederen kaft geeft een wat zachtere uitstraling.
Nieuw is het trouwboek. Dit is ook een juweeltje van een boek. Mooie matte bladen en kaft in vrolijke kleurtjes.

FOTOSHOOT ACHTERAF

Al eens nagedacht over een fotoshoot na je bruiloft? Wil je als bruid nog eens je trouwjurk aan en als bruidegom je mooie pak? Wat dacht je van een trash the dress?

WAT KOST HET FOTOGRAFEREN VAN EEN BRUILOFT?

Een bruiloft door mij laten fotograferen kan vanaf € 950,-.
Dit is inclusief:
* Een kennismakingsgesprek bij mij thuis. Hierbij nemen we de dagplanning door en bekijken we wat jullie wensen zijn.
* 6 Uur fotografie
* Usb stick met een grote selectie digitale foto’s. Deze zullen worden bewerkt en geleverd in hoge resolutie zonder watermerk. (voor privégebruik.)
* Fotoboekje Bohemian
* Reiskosten binnen Nederland
* Plaatsing van de bewerkte foto’s op een nabestelsite. De foto’s kunnen hier met korting bij een professioneel vaklab besteld worden.

Meerprijs fotografie per uur €75,-

Trouwboek vanaf €550,-
Trouwalbum vanaf €800,-
Ouderboekje vanaf €67,-

AANBIEDINGEN
Vroegboek korting: €50,- korting bij bruiloften die minimaal 1 jaar van tevoren worden geboekt.
Bruidsreportage aanbieding
Winter bruidsreportage korting
Meer foto’s: zie overzicht bruiloften.